Monday, September 3, 2012

Segmen: Nak Masuk Dalam Bloglist Ain bulan September!!!

dah lama tak join mana-mana segmen. semenjak cuti semester ni, memang aku agak slow sikit dalam aktiviti bloging ni. maklumlah, hanya mengharapkan internet dari broadband pakej murah. so, kena pandai limitkan penggunaan la...

tapi, minggu depan dah mula masuk kelas. dah mula pakai wifi usm. so, dapat la berblog dengan gembira...

so, sapa yang nak join, boleh kelik banner hijau tu, atau kelik kat SINI sebelom 5 september 2012.

maa'ssalamah...


Pha is

8 comments:

  1. http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/09/bloglist-bulan-september.html

    Ain dah masukkan link blog anda dlm bloglist 3. Lihat di sidebar kanan saya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok.. boleh pi terjah diorg.. hehehe

      Delete
  2. saya dah lama follow anda just jarang singgah blog anda. maaf :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. thanks.. sila la masuk.. jgn malu2.. hehe

      Delete
  4. singgah siini dr segmn yg sama

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/segmen-nak-masuk-dalam-bloglist-ain.html

    ReplyDelete
  5. im from segmen so congrats sbb tersenarai jugak :)
    nice blog!

    ReplyDelete