Pilihan Raya Kampus (PRK) USM 2012

marilah mari
pergi mengundi
jangan lupa kewajipan pada negara universiti.
la la la la ~ ~ ~


sementara menunggu PRU-13 yang aku dengar akan dijalankan pada febuari tahun depan (sumber = tak diketahui), kita layan dulu PRK. dari kita tengok BN dan PR bertelagah tak sudah, kita enjoy dulu perlawanan antara PRO-M dan ASPIRASI.

25 september ni, student USM kampus induk dah kena mengundi. dari hari penamaan calon jumaat lalu, bahang PRK sudah mula terasa bila calon2 mula berkempen. kesian aku tengok diorang. bertungkus lumus sampai pukul 2-3 pagi.

calon konstituensi umum pro-mahasiswa USM. dua daripadanya adalah student farmasi.


aku ni tak ader la nak sokong mana-mana parti sangat. aku letak poster pro-M ni pon sebab kat wall facebook aku, dah tak larat dah nak tengok poster ni. poster aspirasi tak nampak rupa pulak. kurang kempen ke?

kat bawah ni pulak, video kempen dari saudara Muhammad Firdaus Abdul Rahim, calon konstituensi umum.


p/s : junior aku tu... hehehe

akhir kata, buat para mahasiswa sekelian, aku ucapkan selamat mengundi. masa depan universiti kini terletak di tangan anda. so, jadilah pengundi yang bijak.

maa'ssalamah, 

Pha is

Comments

Post a Comment