what is Love?

gambar sebuah pokok herba di taman rimba herba, perlis.

Soalan physiology tentang cinta

Question : 
what is Love? (10 marks).

Answer :

Definition:-
It is serious disorder of heart due to the relationship between men & women that can sometimes cause death of 1 or both depending on the resistance associated.

Types Of Love:-
 1 sided
 2 sided

Occouring Age:-
It usually start to occur in teens.

Symptoms:-
 Tension
 Day dreaming
 Insomnia
 Addicted To Phone
 No Concentration

Treatment:-
Marriage


dipetik dan diolah dari : medical humor 

p/s: kalau betul-betul soalan keluar macam ni, mesti boleh skor. Kan?

Pha is

Comments

  1. aku mesti skor punye, tu pon lpas rujuk nota dr ko, eh hahaha

    ReplyDelete
  2. ahaa kacang je la subjek ni kalau ade.kahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah... kalau la ader subjek ni... hehe

      Delete
  3. hebat betul eh penangan cinta ni.. kalau ada subjek ni kat sekolah, semua pakat dok bercinta baru la boleh pass exam ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. btol2.. boleh buat amali sentiasa.. hehehe

      Delete
  4. boleh pass exam klau ada soalan mcm nie...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah... hehehe.. senang hidup...

      Delete
  5. semua orang nak exam mcam ni.. mudah sangat.. fikir logik je.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... tu la.. tak payah nk banyak hapal sangat... bende common sense.. hehehe

      Delete
  6. soalan tu dah bocor.. ;)
    tu yang tak keluar2 soalan cenggitu.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala, anggap je jawapan ni mcm jawapan untuk soalan past year.. hehehe

      Delete

Post a Comment