Monday, July 16, 2012

USM | kerana nila setitik


masa mula2 dengar kes ini dalam berita, sedih jugak aku. penat2 aku belajar kat USM, senang2 je orang yang tak bertanggung jawab buat pemalsuan sijil. last2, student USM jugak yang kena tempias.

haish. geram.. sabor je la...



Pha is

16 comments:

  1. yup..btol tu..kesian dak2 usm lain...xpsl2 busuk jer nme usm

    ReplyDelete
  2. betul tu, sabo je lah...ada jugak orang macam tu kan?...buat rosak nama USM je

    ReplyDelete
  3. takde jln short cut nk berjaya..ingt sng nk dpt degree?kita kat sini study teruk2,dia sng2 ja buat mcm tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... aku ni dah tak larat nk repeat paper dah.. hehehe

      Delete
  4. tu kes nak senang.. takmo susah-payah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm.. buat sakit ati je... org blajar pnat2 kat usm ni... sng2 je diorg...

      Delete
  5. dunia skg.. semuanya nk mudah, tak fikir panjang btl kan

    ReplyDelete
  6. Betui betui.. sebab Nila Setitik, Itik Nila Dapat Nama.. :)

    ReplyDelete