life's simple



You make choices, and you don't look back


source  
The Fast And The Furious : Tokyo Drift

Comments

  1. yeah, kita yg buat life tu simple & kita yg pilih utk life tu jd complicated. kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. btol2.. jgn complicatedkan bnde yg simple, hehehe

      Delete
  2. terbaik. saya setuju sangat. jangan complicatedkan sangat hidup kita.

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
    Replies
    1. kdg2, masalah tu simple je.. kita yg complicatedkan ia...

      Delete
  3. betul tu, hidup kita kita yg atur, kerna itu kita akan buat yg terbaik

    ReplyDelete
    Replies
    1. selebihnya, tawakkal lah kepada Dia..

      Delete
  4. senang, susah kita yang tentukan.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. kita mindset kita sendiri..

      Delete
  5. Respek dengan kata2 tu. Cuma jgn smp susahkan life org dah. Hoho..
    Ntah akan ada lagi ke FF nih?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah.. rasanya mcm akan keluar lagi. sebb dlm cerita fast five, last sekali, dia ada tunjuk yg awek toretto masih hidup, dan "the rock" tgh amik kes tu...

      Delete
  6. hidup kita, kita yg akan tentukan sendiri ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. btol... so, kna sntiasa berfikiran positif.. hehehe

      Delete
  7. kalau lah hidup ni sesimple yg diperkatakan, alahai senang kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. kadang2, hidup ni tak secomplicated yg disangkakan..

      Delete
  8. kekadang manusia yg sengaja menghirup pikuk kan diri dgn masalah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... macam pelik je ayat tu.. tapi betul..

      Delete
  9. bukan senang nak hidup...tapi tak perlulah nak susahkan diri hanya untuk hidup....( ayat apakah ini???? )

    pening2...( ketaqnya nak tau result upu...huhuhu..)

    ReplyDelete
    Replies
    1. rilex2.. jgn pening2.. nnti boleh jadi budak pening.. hehe

      gud luck utk result upu...

      Delete
  10. yup.. once kita dah pilih, jangan teringin untuk patah balik.. maju kedepan aje :)

    ReplyDelete
  11. cuma.. jangan tersalah pilih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tersalah, jgn lupa untk belajar dari kesilapan.. hehehe

      Delete

Post a Comment