Skip to main content

wordless wednesday #WW33 : penasihat cinta

I know some of you are like this, too.



wordless wednesday yang lepas :

Comments

  1. terasa i.. hahaha

    tapi semua tu nasihat dari pengalaman :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. masalahnya, pengalaman pon x de.. pakai hentam bagi je nasihat.. hehehe.. tapi nasib baik mnjadi.. hehehe

      Delete
  2. pengalaman membezakan antara kita..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak de pengalaman lagi la kak aizamia3. hehehe

      Delete
  3. macam aku . 8 months ago i was the one yang hebat kasi advice. skang singleeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. maknanya, 8 months ago, tak single la.. hehehe

      Delete
  4. Replies
    1. mcm pnah ada pengalaman ja.. hehehe

      Delete
  5. hehe..comel je kartun tu...
    penasihat cinta ni pemilih sgt kot...x salah memilih..coz memilih mmg penting kita utk cari yg terbaik..moga menemui sang kekasih bakal future wife mu itu...go go go pha is

    ReplyDelete
  6. Salam.

    Biasa la tu. Orang yang tanya pun pelik gak, suka tanya kat orang single. Kita jawab je ikut apa kita fikir. Hahaha. Bab kahwin pun orang tanya. Jawab je la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol2.. jenuh kita nk mnjawab.. hehehe. tapi, kalau dah sampai bab kahwin, berat sangat dah tu.. kena tanya yg bpengalaman la... ehehehe

      Delete
  7. Replies
    1. tapi cik mai dah tak true story dah... dah ada akmal dah.. heheheh

      Delete
  8. true story.. love guru tapi takde awek pun.

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal