Skip to main content

wordless wednesday #WW32 : KIPS 2012

pergh.. terliur aku.. KAWASAKI NINJA KIPS 150RR tahun 2012. banyak tiru bentuk kawasaki ninja 250r. bila la nak sampai malaysia.


wordless wednesday yang lepas :

Comments

  1. hitam putih.. memang cantik.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. lawa... tapi yg paling best, design ni design baru. lain sikit dari keluaran tahun2 sebelum ni. cuma tak sampai kat pasaran malaysia lagi... ni promosi kat indon. huh. jeles pulak dengan org indon.. hahahah

      Delete
  2. minggu ni asyik post pasal motor je kan? Heehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm.. nk buat mcm mana.. dah minat.. heheheh

      Delete
  3. Replies
    1. memang menawan habis la... tapi, so far, kawasaki ninja 250r tetap dihati... hehe.. ni just pilihan ke-2 je... tapi, bak kata orang, "tak dapat rotan, akar pon jadi la"... hahahaha

      Delete
  4. uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

    sukenye tgk kawasaki ninja neyh !!
    ni yg terasa nak curang ngn aprilia neyh.. hohoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergh... serius? cik ummi ada aprilia???? wow..!!!!

      Delete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac

Gaji Ahli Farmasi