Skip to main content

rehat sebentar, bersama NFS

aku ni, kalau study tak boleh lama-lama. nanti muntah. kalau tak caya, tengok SINI. paling lama aku boleh bertahan pon, dalam 30 minit. lepas tu, kena jalan2 jap, bergosip ziarah jiran bilik sebelah.

kebetulan, wallpaper laptop aku sekarang ni bertemakan game Need For Speed (NFS). bila aku tengok skrin laptop aku, tiba2 rasa teringin pulak aku nak main. huh, dah lama dah aku tinggal. seingat aku, sem ni tak pernah lagi main.

last-last, aku selongkar bilik cari controler. nasib baik jumpa. pastu,  main game NSF : carbon "se-round". bagi aku, kalau takat nak main kejap-kejap, NFS:carbon la best, sebab ada drift. baru puas.

hasilnya :


tunggang langgang aku main. asyik langgar dinding je.. hehehe.. ni game je. kalau nak race betul2, kena lalu jalan teluk bahang la. tengok la nanti, lepas exam... hehehe..

dah2. sambung study.



Pha is

Comments

  1. mana Link Game ne ...tolong Posting yeaaah...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. err.. x pndai la nk posting2 nih. heehe.. game ni amik dari kawan. tak download pon...

      Delete
  2. NFS memang best !
    tapi kami reti main ja . taktau pulak ada carbon takdak carbon bagai . hoho .
    ouhh haa , kami pun takleh nak focus study lama lama . pha is tiru nih ! haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk?
      abis tu, dok main NFS jenis apa? ada bayak spesis tau NFS ni. antaranya underground, underground 2, most wanted, carbon, undercover, shift, shift 2 unleashed, world, hot persuit, dan yang paling terbaru, the run.. hehehe

      Delete
    2. sat sat nak check .

      ohh CARBON !
      pha is ni memang suka tiru ! haha

      Delete
  3. game ubat paling senang nak hilangkan stress.. tapi kalau dah start main.. tak hengat nak berhenti -_-

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. hmm.. tu la kelemahannya....

      Delete
  4. hehe llaki mmg tak boleh d pisah kan dengan game.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh.. biasa la tuh.. tapi, pompuan pon ada jugak yg gila game... bkan laki je..

      Delete
  5. Dah laam tak main tapi budak2 ramai yang suka main Underground walhal banyak siri baru NFS. Lol.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. ramai yg suka underground. mgkin sbb mula underground la banyak perubahan pada game NFS. dulu aku suka most wanted. tapi, skrg suka carbon. paling tak suka, "undercover"...

      Delete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Kawasaki Z250 vs Kawasaki Z250SL | specification