Sunday, June 17, 2012

filem pendek : GERAK

25 mei baru-baru ni, aku ada diner silat. jadi, kami geng penuntut silat tahun 3 saja nak buat satu filem pendek, untuk tayangan masa diner tu. sebuah filem pendek yang bertajuk "GERAK". kisah yang berkisar tentang cabaran seorang penuntut silat. 

so, sapa yang teringin nak tengok, boleh tengok video kat bawah ni. aku berlakon sebagai "Supir", watak jahat. sory kalau "muqaddimah" panjang sangat. cerita bermula selepas minit yang ke 1:13. dah pengarah yang edit macam tu. aku tak reti nak cut. hehehe.. 


jadi laa... kan? first time berlakon. hehehe


Pha is

16 comments:

  1. hoi hoi hoi
    yang tu agak kelakar
    kenapa hero naik moto besar
    dah macam masked rider je
    huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah memang tu motor hero. kawasaki kips ninja 150rr... hehehe

      Delete
  2. syafiq dah masuk geng damak

    apa?

    dush!!!

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. iak... sampai 4 komen ko sebat.. hahahahaha

      Delete
  4. finally!!aku tnggu arip upload vid ni..tak upload2..congrats weyh! msg drama ni smpai..kudos!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. bagus la, kalau mesejnya sampai...

      Delete
  5. bro.. yg ni lagi bagus drp filem biasa. Atleast feeling tu ada dengan subtitle tu. Hoho.. n tetak jari.. mmg ada gaya. Bagus2.

    ReplyDelete