Skip to main content

someday...

semenjak dua menjak ni, bila aku tengok balik movie2 lama yang ada dalam external hard disk baru aku tuh, kadang-kadang, certain part or certain dialog dalam cerita tu akan membuatkan aku terfikir sejenak. contohnya, macam yang kat bawah ni. someday...



kalau tak jelas, boleh klik untuk lebih klear.


Pha is


Comments

  1. Apa maksud dia? Maaf.. Sgt blur.. (=_____=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok. dah tukar gambar, bagi nmpak klear sikit... hehehe..
      just nk cakap, "someday, is really just a code for never.."
      (n_n)

      Delete
  2. ayat perempuan tu sedap kalau buat update status tu. hehehe

    ReplyDelete
  3. someday rasa nak je buat blog yang super lengkap macam wikipedia tapi versi bahasa melayu. lengkap selengkap2nya sampai kamus dewan pun tak perlu dah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..bukan dah ader ke wiki bahasa mlayu. tapi banyak yg tak lengkap.. heheh

      Delete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gaji Ahli Farmasi

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal