Skip to main content

mereka rajin komen

setiap blogger ada keutamaan masing2 terhadap blog mereka. ada yang nak kan page view, kalau boleh sehari nak sampai seribu. ada yang nak kan follower, kalau boleh tiap2 hari nak follower diorang bertambah. ada yang pentingkan ranking, contohnya macam dalam alexa dan sebagainya. dan tak kurang juga yang nak kan earning iklan.

aku tak nafikan, sebagai seorang blogger, at least, walaupon tak banyak, aku teringin juga benda2 kat atas tuh. tapi, bagi aku, apa yang aku lebih suka, ialah komen2 pada setiap entry. aku tak kata yang lain tu tak penting, cuma kepuasan aku lebih apabila ada orang komen di setiap entry aku.

bagi aku, bila ada orang komen, bila ada feedback dari pembaca, baru seronok sikit. sekurang-kurangnya, tak de la one way communication je. dan tak de la aku dok syok sendiri je cakap sorang2.

jadi, sebagai penghargaan, kat sini aku ucapkan ribuan terima kasih kepada semua blogger2 yang sudi komen kat blog Hikayat Budak Pening ni. segala jasa baik korang dalam memberi maklum balas, amat aku hargai.

dan kat sini aku listkan top10 pengomen tegar blog Hikayat Budak Pening ni. diorang ni memang rajin2 belaka dalam mengomen. so, tak rugi rasanya kalau korang terjah diorang. mana la tau, lepas ni, diorang jadi pengomen tegar kat blog korang pulak.! hehe

kepada yang tak tersenarai, jangan berkecil hati, aku tetap menghargai jasa baik korang... thanks so much..!!!
(n_n)

http://cahayatwinz.blogspot.com/


http://najihahsahami.blogspot.com/


http://amrykin.blogspot.com/


http://azlanthetypewriter.blogspot.com/


http://mohdshahzuddin.blogspot.com/


http://secukuprasasebuahcerita.blogspot.com/


http://thesadhepy.blogspot.com/


http://sapeeja89.blogspot.com/


http://www.cikbolat.com/


http://mymedium-tiha.blogspot.com/


p/s : hmm... sapa tak nak pi london. kan?

Pha is

Comments

  1. wah..terharu.. ^_^ blog tak update lagi..bz kot.. ^_^ and mencarik isu..

    p/s : sangat dihargai.. ^_^ thumbs up!

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pe.. take ur time... biar lambat, asalkan entry berkuality.. hehehe..

      Delete
  2. uhukuhukk, terharu.. ekekke (hobi mmg suka komen) hehe. BTW thanx sangat2 ok :D

    ReplyDelete
  3. wahhh!aku pun ade!maceh papais!
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni lagi sorang.. dah jangkit ngan cik ain la nih... ish3...

      Delete
  4. Tahu tak pe kan? Bila orang komen entry kita tu, rasa happy gile. happy sebab akhirnya aku tak cakap sensorang. Ahaaha :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac

Gaji Ahli Farmasi