Monday, April 23, 2012

kening sexy

so far yang aku perasan, ada 3 pelakon lelaki yang bagi aku, tarikan utama diorang ialah mempunyai sepasang kening yang sexy. (FYI, aku tak gay, ok.) siapa pelakon2 tu? jom kita tengok.

yang pertama, kat bawah ni adalah gambar Michael Keaton, berlakon sebagai bruce wayne dan juga sebagai batman dalam cerita 'batman return' (1992).
batmat return, hero, gotham, Michael Keaton, bruce wayne, 1992, angkat kening


yang kedua, kat bawah ni pulak, seperti yang sedia maklum, satu2nya pelakon bollywood yang mendapat gelaran dato', tak lain dan tak bukan, dato' Shahrukh Khan.
shah rukh khan, dato, hero, bollywood, hindustan, hensome, kacak


last but not least, my feveret, Ian Somerhalder yang berlakon sebagai Damon Salvatore dalam cerita 'The Vampire Diaries'. fuh, mengancam beb..!!! hahaha
damon salvatore, ian somerhalder, the vampire diaries, kening, sexy, hensem, vampire


so, amacam? heheh



Pha is

8 comments:

  1. kening ziana zain laa..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. tu dahsyat sangat.. hehehe

      Delete
  2. HEHE..boleh pulak tngok kening.. ^_^

    ReplyDelete
  3. << tak suka tgk kening orangg tapii sukaa tgk gg orang bila sseorang tuh bcakap kehkehh :D

    ReplyDelete
  4. apa yg pasti, keaton adlah batman terbaik dan tergelap pernah saya tengok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm.. tu la... mcm forever alone je dia.. kesian pon ada.. hehehe

      Delete