Monday, April 23, 2012

jersi pelikat

bila nak pi solat jumaat, selalu nampak budak lelaki pakai baju jersi bola dengan kain pelikat. walaupon jersi lain2, tak kira la jersi malaysia ka, Manchester united ka, red worrior ka, kain pelikat yang dipakai mesti selalunya, lebih kurang sama je.

so, apa kata lepas ni, buat lelaki-lelaki sekelian, kalau nak pakai jersi pi solat jumaat, kita pakai jersi lengkap, siap dengan kain pelikat yang match dengan jersi tu. contohnya, macam kat bawah nih:



kain pelikat, jersi, pasukan bola sepak, football, team malaysia, sokong, bola sepak, manchester united, harimau malaya kuning, harimau malaya biru, the red worrior, the deer negeri sembilan, baju, solat jumaat, lelaki, pakaian solat, penyokong fanatik, penyokong hardcore, gila bola, jersi lawa

so, amacam? mana satu pilihan di hati? hahahah

Pha is

25 comments:

  1. Replies
    1. hmm.. aku pon baru tau.. hehehe

      Delete
    2. tak tau la... aku tak minat bola sangat... hehehe

      Delete
  2. nak2 , stail lar ,nak2 tok bilal pun beli skali nih , akaka ,

    ReplyDelete
    Replies
    1. tok bilal lagi maju.. pakai yg chelsea punya.. hehehe

      Delete
  3. kat mana jual ni.. nak beli... tp jangan la beli yg MU or mana2 logo yang ada DEVIL tu..... nt terbawak g solat pulak...huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. betol jugak... elakkan baju2 yg macam tuh...

      Delete
  4. woah..smart nya..boleh rekeman kt abang2 ni..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha. konfom depa ska.. hehehe

      Delete
  5. paling smart harimau malaya la..

    ReplyDelete
  6. The Red Warriors semestinya pilihan hati..hahaha

    ReplyDelete
  7. malangnye aku tak berapa reti pakai kain pelikat..haha..

    ReplyDelete
  8. yang harimau malaya tu aku ada yang hampir sama

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh.. lepas ni, bergaya sakan la kalau paai sekali ngan jersi.. hehehe

      Delete
  9. hahaha.. nak pergi solat pun still nak pakai jersi.. siap ada ada version kain pelekat lagi.. haha..

    ReplyDelete
  10. haha..hilang seksi lelaki kalau pakai kain pelikat ni..ish...lagi satu. kalau smayang jemaah. yang kat belakang mesti tak khusyuk tgk kain pelikat kita hotstuff sangat. hhaha..tp smart!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...