Monday, April 2, 2012

favorite


Situasi:

Suatu malam, korang pergi ke sebuah majlis makan malam. majlis kat situ best sangat. Sebab ada dihidangkan makanan favorite korang. Dan korang pon melahaplah dengan gembiranya.

Tak cukup dengan itu, tiba2 pengacara majlis mengumumkan, ada persembahan dari sebuah band. Dan band tu pulak akan menyanyikan lagu favorite korang. Dan korang pon dengan exited-nya tak sabar nak dengar
Tapi, bila korang dah dengar, band tu nyanyikan lagu tu sumbang.

Hmm...


Pha is

17 comments:

  1. ahaha buat - buat bz jek tak payah denga , jangan jadi xpebret lepas tu sudah ,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. sakit ati tau dengar..!!! mana leh buat tak tau je.. hahaha

      Delete
  2. Replies
    1. hmm.. senyum sambil tahan telinga.. hehehe

      Delete
  3. klo aku, aku baling semua makanan tu kt diorg..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang rasa nk buat macam tu pon.. tapi nasib baik dapat kontrol... sabor.. majlis orang... kalau event sendiri, dah lama aku halau band tu keluar.. hahaha

      Delete
  4. lempar je makanan tu kat depa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabor... tengah pakai uniform silat.. kang tak pasal2 jadi isu.. hahahah

      Delete
    2. ni event yg korg buat demo hari ahad tu ek?oic..

      Delete
  5. Itu memang rasa macam nak baling botol air je tu :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang..!!! hati panas je rasa... hahaha

      Delete
  6. Bg dorang telan ubt btuk byk2.bru nyaring suara.haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk..? tak boleh salah-guna ubat.. hehehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...