Sunday, April 29, 2012

the avengers : antara iron man dan the hulk.


Semalam, baru lepas tengok movie the avengers. Tengok pukul 12.50 pagi. Waktu lain semua dah penuh dekat quens bay ni. lambat pon lambat la, janji dapat tengok.



iron man, the avengers, marvel, tony stark
Asalnya, tujuan utama aku nak tengok cerita ni just sebab ada iron man. Bagi aku, dalam banyak-banyak hero, iron man la yang paling versetail. tapi malangnya, dalam cerita ni, aku rasa iron man kurang menyerlah. Secara peribadi, aku lebih suka watak iron man dalam cerita “iron man” dan “iron man 2” berbanding dalam the avengers.



the hulk, the incredible hulk, marvel, the avengers
Si Hulk ni pulak, masa dalam cerita “the incredible hulk”, macam pathetic giler. Tak boleh control, asyik marah je,  tak de sense of humor, dan kurang ciri2 heroic. Tapi, dalam cerita the avengers, Hulk ni awesome gila..!!!! seriously! aku rasa, dalam the avenger, dia yang paling best. Terutamanya bila dia “buli” loki. Hahahaha..



aku rasa, yang lain-lain  tu, biasa2 je. Keseluruhannya, cerita the avengers ni kira ok la. walaupon tak mencapai expectation aku, tapi berbaloi la untuk tengok. 


Pha is

14 comments:

  1. Replies
    1. itu semestinya... hidup batman..!!! hahaha

      Delete
  2. Replies
    1. dark nkight rises bulan julai nanti baru nak keluar..

      Delete
  3. boleh tahan seronok jugk citer ni...boleh layan la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. boleh je nak layan.. best la jugak..

      Delete
  4. Replies
    1. hmm.. 4 bintang kot... hehehe.. battleship aku bagi 4 setengah... hehehe

      Delete
  5. aku suka thor.sbb tu ja yg aku tgok.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. pompuan... semua nk hero laki yg hensem2 je... hahahah..

      Delete
  6. member pun cakap cite ni best..klu cite lawan2 ni mmg best pun...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm.. betol2.. tapi, ikut org jugak.. kalau yg jenis tak suka citer lawan2, mesti akn rasa kurg best.. hehehe

      Delete
  7. boleh2 je hulk pukul loki macam kain dalam cerita kungfu jet li. haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. sangat tak bleh blah... hahahaha

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...