Skip to main content

pharmnight 2012

kalau tahun lepas, untuk pharmnight (majlis makan malam student farmasi usm) keje aku cuma baca doa je, kali ni, 3 keje aku kena buat. baca doa, jadi ajk teknikel, dengan buat persembahan main darbuka.

geng teknikel pharmnight 2012
kat bawah ni, video persembahan masa rehesel... time ni je sempat rakam... time persembahan betol2, smua pakat sibuk nak bergambar.. tak de org pon nk rakam.. sedih aku.. hehehe


seriusly, agak kurang best bila orang lain seronok2 dapat bergambar, aku kena keje jaga pentas. memang tak puas bergambar. gambar aku, sikit je yang ada kat kamera member2.. hmm.. sabor je la..

dah la aku keje ulang-alik pi tandas je... besiaq betoi.. lepas tu, tandas yang terdekat pulak, tak ada air, pakai tisu je. mana layan... so, satu hotel aku pusing cari tandas yang ada air. nasib baik last2 jumpa jugak.

tahun depan, aku nak pi diner untuk makan ngan enjoy the show je...


bila dah habis majlis, orang lain semua dok seronok2 lagi bergambar, aku pulak dah 'pengsan' kat belah kiri sekali tuh... penat dowh...!!!


Pha is

Comments

  1. hahaa .. tu tak best .. orang tengah seronok2 , kita buat kije ..

    ReplyDelete
  2. vid salu jek tak boleh tgk.. asa nya fb kita tadak masalah pun, bolehh ja bukak :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. huh.. betol2 musykil.. hehehe.. try tengok sini :
      http://www.youtube.com/watch?v=Tax8DcVqLmM&list=UUPvNF8l_iuwRAb5bZDSpDFw&index=2&feature=plcp

      Delete
  3. Replies
    1. kalau dah rindu, gi je la kat mana2 hotel exclusive, makan je la kat restoren kat situ... hehehe

      Delete
  4. Sebenarnya bila jadi tenaga kerja, memang kena korbankan keseronokan. Kalau ada yang berseronok, bermaksud mereka tidak fokus dalam kerja. Sorry, ini memang pengalaman akak. Anyway, bravo to you. Pengalaman yang tak dapat dibeli di mana2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm.. betol jugak.. heheh... thanks kak aziela...

      Delete
  5. alahai..fb tgh deactived..x dpt tgk vid..huhu..kesian nya byk keje kena buat..xpe,,niat ikhlas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kesian jugak kat ct mawa... tak dapat nk tengok video tuh.. so, sama2 kesian... hehehe

      Delete
  6. kiri sekali tuh hnsem (^^,)
    wakakaka.. eh eh ! ni dinner ke tandas ? LOL XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. yg kiri sekali tuh mmg hensem pon. hehehe...

      eh, diner la... tandas lain citer.. hehehe

      Delete
  7. alololorh ~ penatnyaaa ! haha~

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. betol2.. next sem, kita enjoy..!!! hahaha

      Delete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal