hikayat budak pening di bloglist mereka 4

sebuah lagi entry bagi menghargai jasa2 mereka yang telah meletakkan blog Hikayat Budak Pening ni dalam bloglist di blog2 mereka. macam mana aku boleh tau? sebab diorang dah TERKANTOI melalui tafic source yang aku check kat histats.com

untuk nak tahu mereka2 yang dah terkantoi sebelom ni, boleh tengok kat sini:
Hikayat Budak Pening di bloglist mereka 1
Hikayat Budak Pening di bloglist mereka  2
Hikayat Budak Pening di bloglist mereka  3

so, kat bawah ni senarai bloger yang baru terkantoi. lets cekidaut.


1. CIKBOLAT-BOLAT


blog dari cik bolat. sebuah blog yang gila-gila. heheh... gila-gila sama ada dari segi cara penceritaan mahupon dari segi gaya penulisan. nak tau gila2 macam mana, singgah la blog beliau. hehe..

follower beliau beriban, tapi tak sombong. masih lagi sudi singgah blog hikayat budak pening ni, siap letak dalam bloglist lagi. sape la blog aku ni jika nak dibandingan dengan blog beliau. terharu... thanks banyak2 yer cik bolat...  



2. CORETAN NURULASHYIKIN


bloger yang pada mula aku ingat orang bangi, tapi rupanya orang negeri sendiri. hehehe.. gaya penyampaian beliau lebih berunsur islamic. so, dari kita BW saja2, kalau singgah blog beliau, at least ada jugak manfaat yang kita boleh dapat. ye dok.? hehe..



3. MISH LOLLYPURP


beliau ni, kalau tak silap, seorang ahli farmasi. sebagai bakal ahli farmasi, aku seronok bila baca kisah seorang ahli farmasi yang dah kerja. boleh belajar sikit2 dengan pengalaman beliau. lagipon, cerita beliau best2. nak tau best macam mana, boleh singgah blog beliau..



* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

cukup dulu 3 blog untuk kali ni. terima kasih banyak2 yer kepada yang sudi masukkan blog hikayat budak pening dalam bloglist korang.

kalau ada lagi yang sudi letakkan blog hikayat budak pening ni dalam bloglist korang, tapi belum lagi terkantoi, jangan risau. sebab aku selalu check trafic source. kalau ada trafic masuk, insyaAllah, nanti kantoi la..



Pha is

Comments

  1. HIk hik.sy pen peg frmsi je pn.huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok la tuh..kira "ahli" farmasi la jugak.. hehehe

      Delete
  2. bloglist di blog baru direnew..ehehe kali ni kena msukkan satu demi satu..sebab bila buh smua, takleh save..padan muka kan?... hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm. sabor je la.. ada hikmah disebalik semua tuh...

      Delete
  3. aik, baru tahu ka owang negeri sendirik ? hehe adik mber sendirik lak tu.. hehe apa pun macehh ya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAH..????? adik sapa nih..? tak tau pown..!!!!

      Delete
    2. owh... adik hafiz yakob rupanya... ish3...

      Delete
  4. whaha..saye ketawe2 bace name domain blog ini "pening-pala"...blognye bagus nian ,salam kenal dari jeme indon yee , kalo suka follow jugee ,saye dah jadi follower tadi di blog pening pala (y)

    onepiece-ever.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. x pe... ada bloger yg x suka bloglist... terpulang.. hehehe

      Delete
  6. eeee.. budak first tuh header kaler pink, tapi gila.. tak pdan lgsung.. sape die? itew tak kenal lah !

    harharhar XD

    ReplyDelete

Post a Comment