Monday, March 26, 2012

birthday seorang forever alone

hari ni besday aku..so, hari ni jenuh la aku membalas wish member2 kat wall pesbuk aku tuh... tapi, dalam aku dok perhati, ada beberapa persamaan dalam wish2 besday diorang. kat bawah ni cuma beberapa yang sempat aku print screen.. cuba tengok kat bawah ni...



hmm... nampak sangat ke yang aku ni forever alone, hah..??? hehehehehe



Pha is

26 comments:

  1. Just because u're single, doesn't mean u're lonely, actually YOU HAVE AMAZING FRIENDS. :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahu.. saja nk buat ayat sedih.. hehehe

      Delete
  2. oh happy bufday... semoga cepat jmpa jodoh ekekek..

    ReplyDelete
  3. semoga bertemu jodoh yg baik..amiin... :)

    ReplyDelete
  4. he3 , konfem dapat jodoh yang baik2 nih , ramai orang wish , hehe . hepy brthday btw . :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks bro....
      harap2 begitu la hendaknya... hehehe

      Delete
  5. happy birthday faiz ,, smoge kebaikan dunia n akhirat sentiasa bersama ko ,, amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks... ameen... wa a'laiki aidhon...

      Delete
  6. ahahaha..xpe la..at least doa kawan2 tu mana la tau nak di makbulkan. jeng3..dpt la kami makan nasi minyak pha is t. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah.. ameenn... tapi, dalam masa terdekat ni, tak dapat la mish nk merasa nasi minyak aku lagi... sebab mak tak kasi kawen awal.. hu...

      Delete
  7. happy belated birthday....makin tua, makin banyak perkara yg nak dibuat, dirancang...plan baik2, and laksanakn.. ^_^

    ReplyDelete
  8. whoaaaa.. HEpy besday ! sory lmbatt wishhh.. >_<

    forever alone? no lah! kata-kata itu satu doa,jgn alone la..
    mereka mndoakan XD insyaAllah dipertemukan dengan zaujah yg cantik dan baik.. aamiin

    ReplyDelete