Monday, February 13, 2012

twitter : gosip?


Akhirnya, Berjaya mencampakkan diri ke lembah twitter. saja seronok-seronok. So, sapa yang nak follow, boleh tengok pi kat sini

Hmm.. so far, aku dah ada fesbuk, blog, google+, formspring, dan twitter. so, lepas ni, apa lagi ye..?

menurut seorang member aku yang dah lama berkecimpung dalam dunia twitter, ramai classmate kami (budak perempuan especially) yang rajin bergosip kat twitter.  so, kalau boleh, tak nak la aku ketinggalan. Hehehe..

Baru je sign up, baru je follow beberapa orang, dah ada 1 tweet dari classmate yang agak menarik perhatian aku.


Owh... rupanya ni keje korang yer...  hahaha...



Pha is

6 comments:

  1. haha.. aku baik eh kat twitter.. no gossip for me.. lalala

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm.. ye la tuh... hahaha.. man cakap ko la kepala... hahahaha

      Delete
  2. TK pun baru je bljr guna twitter...

    haha...! mesti budak kelas tu slalu gosip pasal awak~

    ReplyDelete
  3. haha sebb ni ke ang wat twitter.. hehe ak x da gosip2 ni :P

    ReplyDelete