Skip to main content

cinta monyet

Hmm.. kenapa kena pergi sekolah.? Mesti la untuk belajar.. kan? tapi dulu, pernah jugak pergi sekolah sebab crush kat seorang perempuan ni. hehe

Maklumlah, masa tu baru darjah enam, kata orang, baru nak baligh, so, ada sikit ketidak seimbangan hormon. (eh, laki pon ader tau, bukan pompuan je). Mungkin, side effect dari kesan baru baligh tu, mula la suka kat perempuan. Well, at least, tu membuktikan yang aku tak gay.

Tapi, aku tak pernah pon luah apa2 kat perempuan tu.. pendam je.. lagipon, cinta monyet je pon.. budak2.. bila masuk sekolah menengah, terus lost contact. Lama2, aku pon dah boleh “tenang” dari perempuan tu, setelah 3-4 tahun.

Yang bestnya, bila dah masuk U, bila dah ada akaun fesbuk, aku try cari profil budak tu. Last2 jumpa. Tapi, bila aku tengok gambar budak tu, serius aku rasa nak tergelak.

“haish... macam mana la dulu aku boleh tersangkut kat budak ni..?”

Pha is

Comments

  1. Teringat kat sepupu. Budak perempuan yang dia suka sejak darjah satu dah kahwin dah.. Haha.. Sayu je pergi kenduri dia.

    ReplyDelete
  2. heheheeeee......best...best....aah dulu ayu pun ader gak tersuka kat budk lelaki mase drjh enam...hehehe..siap bergaduh ni ngan kawan...berebut kan budak lelaki tu..last2.. bdak lelaki tu kawin ngan kawan kami yg lain dlm kelas tu gak...hahaaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. agak sadis la cier tu... msti frust menonggeng je semua kan..? heheh

      Delete
  3. Replies
    1. x de la... bukannya sbb tak cun... just teringat kisah lama...

      Delete
  4. hahaha jht betul... tak baik tau! haha mesti dah tak lawo cm dolu2 ya.. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak kata tak lawa tu, bukan la.. masih lawa... cuma tak secomel dulu je.. heheheh

      Delete
  5. biasalah cinta zaman kanak kanak..akupun dulu gitu gak..couple dri darjah 4 sampai 6.pisah time msuk skolah menengah..sekarang dia dah kawin dah ada anakpun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm.. tak de ke cerita pasal cinta monyet yg kekal sampai kahwin..? musykil2...

      Delete
  6. hahahahahaha lawaknya!
    keep in touch x dgn girl tu skrg?

    p/s: read in 2014 --- epic :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. epic habes.. heheh

      nk kata keep in touch tu, x de la sangat.. x pernah sembang pun, walaupun dah add fb.. bak kata omputih, "she is just somebody that i used to know.." hehehe

      Delete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal