Skip to main content

kahwin..!!!

Siapa kahwin? Aku??
Bukan lah. Aku masih lagi single. So, gadis2 sekelian tak perlu risau. Korang masih lagi ada chance... hehehe

Huh, jauh aku merepek. Dah2. just nak bagitau betapa exitednya bila dapat jemputan kenduri kahwin dari member satu sekolah.

Dulu masa kat sekolah, main sama2, belajar silat sama2, prep sama2, tidur sama2 (1 dorm dengan aku kat asrama), fly pergi cc sama2, tup tap sekarag dah nak kahwin.

Mula2 dua-pupu kahwin. Sekarang ni kawan pulak. Makin lama makin awkward. Hmm.. Aku ni, bila la gamaknya...

Apa2 pon, buat sahabatku Juan (syazwan sufi) dan isteri, barokallahu lakuma wa baroka a’laikuma.... semoga korang bahagia bersama hingga ke syurga.

BTW, diorang kahwin siap ada video... jeles aku. Hehehe.. layan... 




Pha is

Comments

  1. x pe2.. ang nnti pon wat la video..

    ReplyDelete
  2. hehe.. insyaAllah.. kawan yg ada dslr ramai... hehehe

    ReplyDelete
  3. huk huk, saya pun sama.. member sekeliling habeh kawen dah. mula2 mber satu sekolah yg tuh ok la sbb dia kawen muda sangat umur 17.. pas tuh kawan kolej lepas suang, suang. hehe ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm.. kita ni bila la agaknya... hehehe

      Delete
  4. hhaha..tang video tu memang kelass.lagi memiang rasa nak kawen. bila ntah..adeh

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gaji Ahli Farmasi

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac