honda 125x baru tak laku?


Rupanya, bila tengok carta search engine, ramai yang masuk blog aku sebab search pasai moto wave 125 x ultimo. Agaknya sekarang ni makin ramai orang yang minat moto ni.

Dulu, masa mula2 aku beli ultimo, rasanya tak ramai lagi masa tu yang pakai moto ni. susah nak jumpa kat jalan raya. tapi, sekarang, aku tengok, bercambah.  

Apa2 pon, apa yang aku nak kongsikan, antara carian yang membuatkan orang masuk ke blog aku yang aku perasan, ialah “punca motor honda 125x baru tak laju”. So, bila aku try google tengok, keluar macam ni :



“punca motor honda 125x baru tak laku”...????

Amboi...!!! pak cik google oooii... sedap2 je ko kata moto aku tak laku..!!!!

Pha is

Comments

Post a Comment