Sunday, October 30, 2011

kenapa jadi macam ni?

Benda ni jadi lama dah. Tapi aku buat tak ambik pot sebab aku memang jarang buka. Lagipon sebelom ni, Kalau bukak, setakat tengok graf hijau tu je lah. Income memang tak ader langsung.

Tapi, kalau dah sampai berbulan still jadi macam ni, mana boleh jadi..! ada something wrong ka dengan blog aku ni? ­ada sapa yang tau tak kenapa aku punya page ni jadi macam ni? tak boleh nak masuk. Dari mula sampai kiamat keluar bende ni je...


4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...