Monday, September 5, 2011

Penerima biasiswa PIDN JPA 2009

bagi sesapa yang menerima biasiswa tajaan JPA bagi program PIDN (program ijazah dalam negara) bermula sesi 2009/2010, korang ada check tak portal eSILA? ada perasan something tak?

kat bahagian info semasa dan kat bahagian permohonan atas talian. 


pening aku bila tengok maklumat tu. pelajar yang telah ditawarkan PIDN kena muat turun dokumen penawaran? kena mohon balik ke? musykil aku... 


Pha is

5 comments:

  1. aku rgasa, ni untuk budak diploma dan nak apply ijazah

    ReplyDelete
  2. @Azman
    tak tau la... tapi tulih kat situ penerima biasiswa pidn. pidn utk ijazah saja kan..? pening aku... still rasa tak sedap ati walaupon farahain dah tanya senior dn diorg kata kita x berkaitan...

    ReplyDelete
  3. ce google, aku rasa ade je pidn untuk diploma,myb dorg yg berkaitan kot, haha

    ReplyDelete
  4. aik kene ker?? tataw pape pon nih??

    ReplyDelete
  5. @LynN LoLa~~
    ntah, amai yg cakap kita x terlibat.... ce tanya bdk2 medic yg lain....

    ReplyDelete