Friday, September 23, 2011

graduation day

dari kiri : anha, aku, amirul, azizan, syauqi, fahima, dan mazidah

tahun ni abang azizan dah grad. tahun depan si anha pulak. tahun seterusnya, seriusly aku masih rasa yang aku tak akan sempat untuk grad. mungkin perlu extend lagi setahun.

Tapi, harap2 sempatlah. Dah la tadi Dr. Azmi bagi tau satu berita yang bakal mengecutkat perut2 student farmasi sekarang. Khabarnya, walaupon dah grad farmasi, tapi belom tentu lagi akan dapat kerja dengan kerajaan. 

Kata Dr. lagi, semuanya akan bergantung kepada CGPA. Seriously, perut aku tengah kecut sekarang ni. (kecut perut, bukan kempis).

Nak tak nak, kali ni memang kena strungle betol2 la. kalau aku tak bersungguh-sungguh, lambat la aku grad. kalau CGPA aku rendah, susah la aku nak dapat kerja. Kalau susah aku dapat kerja, payah la aku nak angkat Kawasaki ninja 250R.. 
tak salah kan kalau ada impian... hehehe




8 comments:

  1. ala, ko ok la gak.. aku ni, yang start all over again. lagi berjanggut nak tunggu bila nak grad..haha

    ReplyDelete
  2. @Miss Guinea
    ok.. time grad nanti aku nk tengok janggut ko... hehehehe

    ReplyDelete
  3. pharmacist kat usm semua telan panadol ke???

    ReplyDelete
  4. @Ahmad Haziq Azlan
    erk..? apesal ko kata macam tu..? x paham aku... hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...