Skip to main content

samsung S5570 - galaxy mini.

kat sini aku nak buat promosi sikit. bagi sapa2 yg nak try smart phone yang agak simple, boleh la try ushar model smartphone samsung ni. dengan range harga dalam lingkungan RM 599 je. dia punya spesifikasi pon boleh tahan. 

sesuai la untuk orang yang mula2 nak cuba phone yang tak da "keypad" ni. hehehe...ckap banyak tak mau. kalau nak tau lebih lanjut pasai spesifikasi, dan lain2, boleh ushar kat sini, atau klik je kat gambar phone tu... 

Comments

  1. teringin nk pakai hp yg xda keypad..tp...xpe laaaa...duit xde..
    tggu 'sugar daddy' bg duit la..haha

    ReplyDelete
  2. amboi... sugar "daday" yer... hehehehe

    ReplyDelete
  3. ai tak minat samsung tapi kalau my sugar daddy a.k.a en. suami belikan.. terus jadi minat.. hikhikhik..

    ReplyDelete
  4. aizamia3 : yer la... kalau org dah belikan, mesti la best... terutama dari yg tersayang... hehehehe... try la rekemen kat "sugar hubby"... hehehe

    ReplyDelete
  5. buat masa ni tak bolehler sebab hujung tahun lepas dah dapat satu.. goda macam mana pun belum tentu dapat, nanti dapat lain pulak.. hahaha..

    ReplyDelete
  6. aizamia3 : owh... hahahaha... bagus2... isteri yg bertimbang rasa... hehehe... beruntung suami kak... hehehe

    ReplyDelete
  7. hahaha.. bertuah badan ada yang puji.. en. suami kalau tau confirm dia mintak besen - nak muntah.. wink2..

    ReplyDelete
  8. sila belikan tok cik suha (^_^)

    ReplyDelete
  9. suha : amboi... hehehehe....

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal