Skip to main content

plan Xpax baru




jom ushar plan Xpax terbaru. 28 sen untuk panggilan selama 10 minit. amat sesuai bagi kaki gayut. hehehe..




untuk keterangan lanjut, klik gambar....

Comments

  1. bagi aku yang 28sen macam tak berboloi...sebab baru call orang seminit dah kena charge 28 sen.mane boleh ):

    ReplyDelete
  2. haha... ye la.. ada buruk baiknya... kalau yg jenis takat nk kol "gitu2" je, jadi rugi balik... kalau jenis yg kaki gayut 24 tu, boleh la...

    ReplyDelete
  3. lagi satu yg tak bestnya
    bila you have reach he mail box je, kita dah kena charge 28 sen.

    ReplyDelete
  4. biar : hahahaha.. aku pon sakit ati gak bila jadi mcm tu.. kalau aq kol member, aq kira deringan yang ke-10 je... lepas tu aq letak... then kol balik... heheheh

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac

Gaji Ahli Farmasi