Skip to main content

How I Meet Your Mother - 2

sebelom korang baca entry ni, bagi lebih memahami, better tengok sini dulu.

setelah US meng-halal-kan perkahwinan gay, antara artis yang yang sedang "merayakan" peng-halal-an perkahwinan ni adalah salah seorang pelakon siri How I Meet Your Mother iaitu Neil Patrick Harris sebagai "barney".
dalam cerita siri tu, dia bukan main playboy lagi... konon dah tidur dengan lebih  beratus perempuan. tapi baru sekarang aku tau yang dia gay.. damn... pandai dia "berlakon"...

dan semalam (24 jun 2011) selepas peng-halal-an perkahwinan gay di US, diorg terus proposed each other. dan sekang, diorg dah bertunang..!!!


deyymm....

rujukan :

1. peTUA KITA semua : undang2 perkahwinan gay diluluskan  


sekian..


Pha is

Comments

  1. gilosss . dey machaaaa , takda perempuan sudaka ? adoyaii ..

    ReplyDelete
  2. hahaha... nk buat mcm mna... pompuan bukan lagi "taste" dia...

    ReplyDelete
  3. tak leh tahan gambo last tuh . cover sikit . hahaa ..

    ReplyDelete
  4. aku mmg suke tgk series nie dan sgt suke tgk barney..dan sgt kecewa sbb die gay.adeh....muke cute gay plak.

    ReplyDelete
  5. tia : nape? jeles er... hahaha

    cik aletheesa : tu la... dah tak awesome dah... hahaha

    ReplyDelete
  6. wtf??? Baru tahu ro. gay rupanya. adeh.. rosak2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. skrg siap dah ada ank lagi.. tapi ank angkat la.. hehee

      Delete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gaji Ahli Farmasi

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal