Skip to main content

hikayat budak pening



Tetiba rasa nak tengok page mana yang akan keluar kalau aku search “hikayat budak pening” kat google. Hasilnya, sangat MEMENINGKAN.

Hanya 4 result je yang linkkan ke blog aku. Selebihnya, ke “search engine INDONESIA”. Memang amat2 mengelirukan aku. Antaranya link ke laman web indonesiasearchengine.com, 2iklan.com, loker2011.info, modemmurah.net, niamwebs.com, dan banyak lagi.

Semuanya dari INDON. Carian searchnya sejibik dengan nama blog aku. Siap dengan tajuk entry lagi. Tapi isinya langsung tak ada kaitan. Yang paling tak tahannya, ada yang tulih :

hikayat budak pening mungkin ini yang anda cari dan anda butuhkan tapi bila anda tidak menemukan hikayat budak pening anda bisa membaca artikel lainnya yang berhubungan dengan hikayat budak pening di halaman blog ini...”

WTH...!!!!

PENING aku... Can anyone explain this to me..?


Pha is

Comments

  1. aku pun sama gak..
    tapi kuar 9..hehehe..
    SEO tak ckup power da..

    ReplyDelete
  2. arip : SEO tu aper..? ceciter2...
    hehehe


    tia : owh... kalau rajin ping mmg jadi mcm ni erk?

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac

Gaji Ahli Farmasi