Sunday, June 19, 2011

bestnya botak...


first time aku cukur kepala (tak termasuk cukur jambul time bayi) ialah masa aku lepas PMR. maklumlah, time tu tengah seronok dengan result pmr. hehehe

tapi tadi, tetiba je aku rasa nak cukur kepala. mungkin nak mengingati zaman kegemilangan aku time botak dulu kot. so, dengan akal yang waras, tapi dengan tanpa memikirkan panjang, aku ke kedai gunting rambut.

aku : rambut kasi cukur terus..
tukang gunting : tak mau rambut ka..?
aku : hehehe...
tukang gunting : pakai mesin atau pisau..?
aku : pisau terus.. kasi licin.. hehehehe...

dan hasilnya...




misai dengan janggut tetap sayang nak buang.. hehehe

apa tengok2..? tak puas ati..??? hehehe


muka biasa

err... muka mintak penampar... hehehe




p/s : aku penah dengar orang kata botak itu seksi... no komen.... hehehehe



Pha is

5 comments:

  1. alahai... comel bebenor. hehe... :)

    ReplyDelete
  2. taeqah : yeargh..!!!

    nani : COMELL...??? huh... buat penah aku posing bagi ganaz je... hehehehe

    ReplyDelete
  3. Muka last memang muka mintak pelempang!!

    Kalau hg buat demo depan budak2, mesti depa takut..

    ReplyDelete
  4. sarah ashila : baru ganaz... yeargh..!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...