Wednesday, June 8, 2011

BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU

Santai Bersama BEN ASHAARI

satu lagi segmen dibawakan khas oleh bro Ben Ashaari. untuk keterangan lanjut, sila layari ke sini. sebelom 10 malam ni.

kepada "ahli2 segmen" ni sekelian, sila la kritik blog aku...tapi harap2 kritikan yang membina ler.. hehehe...

27 comments:

  1. mata merah kat shout box xperlu kot .. huhuhu :)

    ReplyDelete
  2. singgah kritik .

    simple but nice. cuma lmbt ckit nk scroll kt bwh :)

    NO 29

    http//anakgadischot.blogspot.com

    jum sesame kritik :)

    ReplyDelete
  3. salam, no 40 dtg!

    blog ni simple ok la tu :) loading pun cepat hehe

    jom kritik blog burux saya hehe

    ReplyDelete
  4. semua okey .. loading pun not bad ;)
    NO.18

    ReplyDelete
  5. Nombo 28 melaporkan diri..:)

    nice blog..tapi napa iklan nuffnang tu ikut2..:)

    ツ Ben Ashaari Ajak Kritik Blog Nadya ツ

    ReplyDelete
  6. u.m.i.e : owh.. ye kew.. nnti kat mata merah tu saya tukar.. hehehe

    nadya o'conner : dia mmg mcm tu... rajin nk ikut... hehehehe...

    cumuhama : lambat skroll..? nnti aq try check.. heheh... thanks...

    THANKS SEMUA...

    ReplyDelete
  7. hai...singgah sini...
    ads nuffnang kat tepi tu cm menganggu la
    no.53

    ReplyDelete
  8. nohoho : ok... thanks... akan dipertimbangkan... hehehe

    ReplyDelete
  9. Hi , happy to drop by 142 :)
    Nice Blog !! :D

    ReplyDelete
  10. simple jew..
    tapi shout box tu ganas gilak lah..
    ahahah..
    nway pelik itu cantik..

    dr:143
    http://maduheart.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  11. salam

    susunan kemas tapi nak komen iklan kt tepi menganggu pikiran bro nak komen
    nice blog

    kritik blog bro ya

    ReplyDelete
  12. cakk cakk ! alya dtg nieeeeee...hehe blog simple, tapi nice ! senang loading, btw happy blogging :D

    jom kritik blog alya, No.133 :)

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  13. simple, menarik :) blog pun ringan je..
    keep blogging ya!


    do visit mine y#103

    ReplyDelete
  14. hai hai..
    garagnya muke kat header.. haha..
    pening betul ni.. heee...
    simple and nice.. suke...=))
    dr no 158

    ReplyDelete
  15. nice.. tapi iklan nuff kat tepi tu macam mengganggu la..
    sebab cik pulau guna netbook.. dah la kecik.. susah nak baca..
    papepun.. nice blog.. keep it up..^^,

    no 141

    ReplyDelete
  16. erk ??
    pix dekat header n shoutbox tu menakutkan .. huhu~ blog nie kemas, loading pon tak makan masa .. tapi iklan nuff yang terapung tu macam mengganggu .. *pendapat je :)

    NO.66
    [ Kritik Blog Fina plak .. tq . (^^,) ]

    ReplyDelete
  17. loading > laju
    susun atur > menarik
    font > ok
    warna > sedap mata memandang

    172...

    ReplyDelete
  18. Cantek blog ni. Sedap mata memandang.

    Tapi, blog agak berat. Iklan nuff kat kiri ni mengganggu. Dan takot la tgk mata merah kat shoutbox. Hehehhe.

    Saya no 118. Saya FOLLOW awak.=)

    ReplyDelete
  19. ok. simple. tapi ruangan belah kanan tu kecik sangat. x syok nak baca. :)
    singgah le 201..:)

    ReplyDelete
  20. blog simple..yg penting xpening macam tuan pening..hehehe

    muka kat atas tu garang betoi..heee

    wak dpt 4 bintang..
    sukaa la tuu!

    ReplyDelete
  21. shoutbox menakutkn....huhu

    no 119

    ReplyDelete
  22. nice belog

    no 245
    dtg kritik blog saya yea

    ReplyDelete
  23. ya... sila semua... bagi sapa2 yg nak tau kesan kritikan anda semua, boleh rujuk ke entry ni :
    hasil kritikan

    ReplyDelete
  24. xde ape yang nak dikritik.
    blog yang simple,nice dan cepat loading.

    no 83

    http://sboyzlife.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...