Wednesday, June 22, 2011

anda rasa anda cantik?

sapa yang terasa yang diri tu cukup cantik, atau cukup hensem, try la sign up kat laman web beautifulpeople.com ni. laman werb ni untuk orang "cantik" je... hehehe  

Photobucket

kat sini la korang buleh tau dan pastikan sama ada korang cantik or tak. sebabnya, kalau korang tak cukup cantik, korang akan direject oleh admin. so far dah 30,000 orang dah yang kena reject.

so, ader bran..? hehehe

(cerita asal)

10 comments:

  1. hahaha.lawak gila. wakakakkaa.

    ReplyDelete
  2. dr kena reject baik tak try. HAHAHA

    ReplyDelete
  3. pijut : yup.. dua2 boleh... laki ngan pompuan... hehehe

    ReplyDelete
  4. meera : belom try belom tau... hahaha

    ReplyDelete
  5. uishh . ni mesti ada sesuatu ni ..

    ReplyDelete
  6. erk..? ada apa pulak Tia? hehe

    ReplyDelete
  7. haaaaa....ko mesti da try kan faiz!!!
    hahaa

    ReplyDelete
  8. kenapa..? x pecaya..? hahahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...