Skip to main content

akibat approve tak tentu hala



apa? ingat pompuan je ke yang kena berhati-hati nak approve orang kat fesbuk? laki pon boleh jadi "mangsa" serangan seksual tau.! hehehe..

benda ni dah berlaku kat aku lama dah.. sejak aku masih dizaman jahiliah lagi.. masa baru mula nak menyampakkan diri di lembah fesbuk.

masa tu, bilangan frend aku kat fesbuk just beberapa orang je.. tak sampai 50 kot. dan disebabkan kejahilan aku masa tu, aku pakai "approve" ja mana2 request nk jadi frend aku kat fesbuk.

sampai lah satu hari, aku telah meng-approve-kan seorang pompuan ni. lepas tu, dia letak satu link kat wall aku. link ape ntah, aku pon tak ingat. aku pon, dengan hati yang penuh suci, bersangka baik la dengan post pompuan tu lantas klik kat link tu.

masuk2 je, rupa2nya page yang ape2 ntah. page laman sisoal yang melucahkan..

then aku dapat fb mesej dari budak tu. mesejnya mcm kat bawah ni :

A****a
Hi Pha why aren't you answering my messages? Don't you want to talk to me?
Anyhow, I just wanted to ask you some thing up front so we both dont waste our time.. I know I'm being forward but would you be open to having a friends with benefits type of relationship?
I'm bored so I created an over 18 page. click here: http://***********.com/5ra0 << You must sign in to verify u are an adult )
ok, im going to log in right now. my username is cow girl 98 see u there


MySpace

Comments

  1. sexual harrasment la ni..hahaha...
    bahaya btol la..mmg x suka maen app je org kt fb...lau tqah nak add org yg tqah x kenal..tqah akan private mesej org tu..at least dya tau kita nak berkawan..lau tqah amek dr belog,tqah akan cakap yang dr belog..^_^

    ReplyDelete
  2. tak kira laki atau ppuan, dua2 dah gila seks

    ReplyDelete
  3. ni sebab nak promote website tu...website tu mesti yang berbayar

    ReplyDelete
  4. teaqarh : duani akhir zaman.... heheh


    freaky : serius LOL kan..? hehehe

    ReplyDelete
  5. mushroom : tu la pasal... so, jgn asyik pandang serong kat laki je taw..!!! hehehe


    nohoho : ntahla... aq x brani sign up.. hehe

    ReplyDelete
  6. betul2.. dan sekarang ni pun ai terkena gak.. ter approve mamat yang ai tak suke.. alahai.. nasib baik dalam fb ai tu cuma gambar dolu-dolu.. belum ada masa nak check 1 by 1 senarai friend ai tu... teruk sungguh rasanya..

    ReplyDelete
  7. kak aizamia : dunia sekarang kak, macam2 boleh jadi... hehehe

    ReplyDelete
  8. sabar jelaa..
    nasib baik approve orang yang betul2 kenal :)

    ReplyDelete
  9. syarifahsidrus : bagus2... hehehe

    ReplyDelete
  10. laki pompan same je eceli..kalo tngk kt YM lgi la belambak..tanpa segan silu..huuuu

    ReplyDelete
  11. anismelon : sbb tu la kita kena "jaga" diri baik2... hehhe

    ReplyDelete
  12. ko kena spam dah beb...jangan sampai cookies ko kena curi tanpa sedar... :)

    ReplyDelete
  13. ko kena spam dah beb...jangan sampai cookies ko kena curi tanpa sedar... :)

    ReplyDelete
  14. oh mannn , mai pernah kena gak..dia call video yg kt fb tu, guna nama popuan, fatin lg. bila angkat call tu, zaasss dia tunjuk kejantanan..truih tutup , fobia2.........

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal