Skip to main content

samurai 7, my feveret...


tadi masa dok belek2 blog, tiba2 terlihat seorang blogger komen kat "shoutbox" aku... namanya samurai 7. then terus mengingatkan aku tentang anime yang sangat aku minati suatu ketika dulu.

dan memang sah. ianya samurai 7 yang anime punya tu. and the best part is, blog ni siap ader download link lagi...!!! yeargh..!!!

dengan tanpa segan silu, terus jew aku download. hehehe.... sape nk, klik jew kat gambaq tu. kat blog dia ader tab untuk episode download. then, sedut...

to samurai 7, thanks sbb telah temukan aku dengan anime "samurai 7" ni... hehehe


Pha is

Comments

  1. hehh? ko suke samurai 7 gak ke?
    huhu... xsangka XD

    ReplyDelete
  2. selain naruto, ader gak anime lain yg aq mnat.. hehehe

    ReplyDelete
  3. haha tak sangka...^^

    best wo cerita ni~

    ReplyDelete
  4. rindu kan serikandi bulan... lalalalalalalala~~~

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal