Skip to main content

header kawan

buat julung kalinya, setelah blog aku ni terwujud sampai dengan 5 haeder, akhirnya aku tolong buatkan header blog untuk member aku. first time beb...

sebagai permulaan, aku mintak spesifikasi dulu kat beliau. dan maklumat yang aku dapat ialah:


1. kaler ungu putih
2. saiz mcm header "budak pening" (header aku yang terdahulu)
3. ada gambaq 3 versi. sama ada gambar beliau pegang gitar, atau pakai songkok, atau berjubah ketayap(gambar dari pic fesbuk)
4. nama blog = suKaHaTiAkULaH
5. description = hati dan perasaan, disini tempatnya...
6. tema kalau boleh ala-ala islamic sikit.

dan hasilnya, tadaaa.....


header yang bertemakan "langit subuh". amacam? ok tak? hehehe

p/s: lepas ni nk try ceburkan diri dalam "bisness" header la. hehehe...



Pha is

Comments

  1. terer gak ang wat header yer?
    ape lagi. tanak try wat kan untuk cek ka?

    hehe.. kan kite sesame ahli. ta bole berkira sgt :)

    ReplyDelete
  2. ala.. header ko dah lawa dah.... heheh.. tapi kalau ko nk gk, boleh jew... kasi spesifikasi kat aku..

    ReplyDelete
  3. Wahhh lelaki minat papel kalerrrrrr

    ReplyDelete
  4. hahahaha.. no komen, kak melur... ni hajat dan permintaan dari "client" saya sendiri....

    ReplyDelete
  5. kena kasi erk spesifikasi?

    ala. mcm leceh je.. baek aku buat sendiri.

    ang guna software ape erk??

    ReplyDelete
  6. ye la... lain org lain citarasa.. hehe.. buat sendiri baru puas... sbb hasil tangan kita sendiri... kalau buat utk og, aq sndri was2 org tu suka or tak...
    aq pakai photoshop jew...

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac

Gaji Ahli Farmasi