Skip to main content

blogger atau wordpress...

semua sedarkan yang baru2 ni blogspot macam "ader hal" sikit. dan post terbaru pon hilang. dalam bog aku ni, bukan 1 tapi 2 entry yang lesap.

bak kata orang, barang free, biasa lah. kan best kalau aku ada blog dari server lain macam wordpress. eh, jap2. aku ader la blog wordpress. hasil dari aku joint bisness ngan aepul. bisness web hosting.


dah lama dah aku "peram" blog wordpress aku tu sampai aku terlupa. sampai dah tahap "hidup segan mati tak mau" dah blog wordpress aku tu. sebabnya aku rasa yang seting wordpress ni lagi complicated dari blogger punya.

aku ni bukannya pandai sangat bab2 edit mengedit ni. korang tengok sendirilah blog aku ni. template pon simple je. tak de la nak bagi sempoi2 or bagi nampak dahsyat. cuma standard je.

dah la "bisness" yang aku joint tu pon aku tak beberapa aktif sangat. yer la, asyik sibok ngan silat dan study je. last2, blog wp aku tu pon terbengkalai macam tu je.

tengoklah nanti macam mana. kalau rajin, aku edit balik blog yang tu. sekarang ni aku pon segan nak mengaku yang tu blog aku. hehehe..




Pha is

Comments

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac

Gaji Ahli Farmasi