Skip to main content

header baru (tamat exam mode)

ok. kita buat kronology header skali lagi.. hehehe

1st



2nd



3rd




4th


MySpacepapepon, 
sekarang ni dah abes exam..!!! 
so, kita enjoy..!!!!


MySpaceeh, nanti dulu.
exam mna abes lagi.


MySpace

exam apa pulak lagi?





MySpacetadi baru exam paper dunia...!!!
lepas ni prepare untuk exam paper akhirat pulak..!!!


tu tak kira lagi quiz barzakh..!!!!
walaupon soalan dah bocor, walaupon dah memang konfom yang akan keluar soalan macam "ma robbuka?, ma nabiwwuka?, ma qiblatuka? dan sebagainya, tapi tetap kena prepare. mna tau kot2 time tu tetiba blur? dah la soalan 1st tak de objektif. terus tnya bab solat..!!! dah abes study kew???

assignment kat titian sirat tak tentu lagi.
kalau fail, bukan boleh repeat balik, tapi kena "buang" terus..!!! x de can langsung..!!!!

then final kat timbangan mizan.
stritch tau..!!!! walaupon "jawapan"  tu salah just seberat zarah, tetap kena deduct mark..

ko ingat lepas tu ko boleh lepas? jangan lupa pulak "viva" dengan Tuhan...!!!
cma viva kali ni ko tak payah susah2.... sebab tak pakai mulut pon . tapi pakai kaki, tangan, dan smua anggota yang dulu ko pernah guna. diorang yang tolong jawabkan untuk ko.

kalau smua lulus, syukurlah..!!

kalau fail,
walaupon ko telah dijamin hanya akan dapat status "percubaan" jew, ha.... repeat la ko... short sem kew, KSCP kew, sampai smua jawapan ko yang salah dulu habis terbakor... dalam NERAKOR.....

so, pi "study" la...!!!!!



sekian.

Pha is

Comments

  1. yeah..satu entry yng bagus..mengingatkan aku supaya jagn bersedih di kala fail exam dunia..

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac

Gaji Ahli Farmasi