Skip to main content

GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL BERMULA



dulu, sebelom aku berblog, aku bnyak nampak nama "ben ashaari" kat blog kawan2 aku. lantas masa tu aku agak hairan. siapakah beliau? apa yang dibuatnya sampai hampir setiap blog member aku ader link blog beliau.

kini, aku tahu. dan aku pon nak try joint. untuk maklumat lanjut, klick kat sini.

sekian..

Comments

  1. Singgah sini :D ...GeGaR Blog 1 Ribu !!!

    ReplyDelete
  2. gegar dari kumpulan 5 . yeahhhh ! hahaha .

    ReplyDelete
  3. Datang ziarah n folo ahli kumpulan 5!! :D

    Terjah jom!: Cik Bambam punya stori
    Terjah jom!: Belog giler GA & Contest

    ReplyDelete
  4. hahaha

    pening dah nie terjah blog member-member kumpulan 5.....

    ReplyDelete
  5. gegar gegar kat sini dari team 5!
    follow sekali.
    ;)

    ReplyDelete
  6. splashh splashh !~ yeahh ck naik jet ski dr blog abg ben ni *sila jgn pcaya ttg jet ski*, salam perkenalan ! :D mai dtg blog ck pulak ye, dtg naik jet taw, lagi laju :D

    ReplyDelete
  7. berlari-lari dari group 4...
    berehat disini jap

    ReplyDelete
  8. singgah dari belog abg ben...
    happy blogging!

    http://geekzster.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. salam gegar dr kumpulan 5!!
    jemput singgah ke blog saya!!
    http://alkisahfirdaus.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. wen dtg dari kumpulan 5 nak polo dan men terjah semua 100 blog dalam 1 kumpulan dan klik2 iklan dalm blog. jom ramai2...

    ReplyDelete
  11. menggegarkan sini..
    saya dari kumpulan 5 juga.. \(^_^)/
    jom lawat blog saya..
    http://budingyun.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Group 5 eh ? sep ! btw , happy blogging !

    ReplyDelete
  13. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..
    Shera dari kumpulan 7, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. misi menfollow blogger kump 5.. :D

    ReplyDelete
  15. misi menggegar dan follow blog ini :)

    http://semanismulut.blogspot.com/2011/04/misi-seorang-blogger-1.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gaji Ahli Farmasi

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal