Thursday, March 10, 2011

tester pre-test ujian sijil rendah

malam tadi aku antara tester yang bertugas untuk ujian persediaan budak2 cekak level 200 sebelom diorang ambik ujan sijil rendah silat cekak malaysia.

sebelom jadi tester, aku dah memang niat siap2 yang kali ni aku tak nak buat kasar2. buat ikut silibes jew. malas nk buat gaya lebih2.

bukannya apa, dah la diorang nak ambik test betol2 sabtu ni. nanti patah riuk, susah pulak. lagi pon, aku bukannya nak membuli or nak melepaskan geram kat sesapa. just nak tolong diorang dapat markah.

tapi, kat kaunter aku jadi tester tu aku sorang jew budak induk. yang lain semua budak kejut (USM kampus kejuruteraan). diorang aku tengok semua bagi serangan kaw2 punya..

tapi aku tetap dengan prinsip aku. buat rilex2 jew. tapi lepas tu, pemberi markah "sound" aku sebab aku buat serangan lembut sangat.
MySpace


la.... slow sangat kew..? 
MySpace


dia kata, kalau tak serang betol2, nanti diorang tak belajar apa2.



so, nak buat macam mana, terpaksalah aku bagi kuat sikit. tapi aku still agak2. aku sepak bengkung, dah sentuh, aku tunggu die ambik. budak kejut, sepak bengkung, sampai budak tu senak..! sampai dia mintak rehat jap.
MySpace
nak buat macam mana, aku macam tak sampai ati pulak nak buat macam tu. dulu sebelom jadi tester, praktis buah sungguh2. macam nak pukul orang betol2. siap "simpan" dua-tiga "move" untuk digunakan masa nak jadi tester. reverse kick ngan sepak pancung.
MySpace


tapi last2 tak sampai ati pulak nak buat...
MySpace




p/s : buat exco psscmusm, sory sbb aku balik awal sebab nak study. esok paginya aku ada qiuz physical pharmacy tapi aku satu haram pon tak study lagi... heheheh

No comments:

Post a Comment