Thursday, March 24, 2011

page FB yang mempersendakan nabi MUHAMMAD


balik je dari meeting, ingat nak sambung study lagi skit sebab esok ada kuiz. tapi sebelom tu, sempat lagi buka fesbuk....(hampeh betol..!!)

tapi, tetiba jew ternampak ada member yang postkan maklumat pasai kewujudan page lahanat ni. terus ilang semangat aku nak study.

aku pi page tu, godek sikit2, terus hangin aku satu badan. mat/minah endon ni ape hal??  main kutuk2 pulak. dah tak suka tu diam sudah la.

page lahanat ni punya pasal, walaupon esok ader kuiz, aku tak kira. aku nak siapkan jugak entry ni..!!! sat gi boleh stady. yang penting umat islam tak diperkotak-katikkan lagi sampai begini hina..!!!

so, bagi sesapa yang rasa dirinya itu umat Muhammad, yang sayangkan Muhammad, cintakan Muhammad, tolonglah at least jangan baca saja entry ni.

tolonglah at least ringankan tangan untuk report this page as a spam. caranya :
1. pi kat page tu atau klick kat sini. 
2. skrol kat bahagian bawah kiri page tu dan klick "report page" @ "laporkan halaman"


3. pilih "spam or scam" @ "penyibuk dan penyamar"
4. tekan "submit" @ "hantar"
5. sebarkan setakat yang mampu.

aku tak paksa. cuma sampaikan. terpulang kat korang. jgn "like" page tu sudah.
(kalau nak "like" blog aku ni x pe la jugak)

sekian....


Pha is

0 orang pening mengomen:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...