Skip to main content

jom joint ipanelonline

masa blog walking tadi terjumpa 1 promosi pasai laman yang buat servey service. kalau korang joint, nanti diorang akan bagi survey dan bila jawab akan dapat point a.k.a. income. 


jawab soalan je kan? bukan susah mana. tak macam exam pon. kalau berminat bleh klick kat bawah ni :





untuk memudahkan korang, kat sini ada step2 dier...


REGISTER

1) Korang pergi kat iPanelonline 
2) Korang register macam biasa. isi borang yang disediakan
3) Lepas tu, korang pergi kat "Mata Saya"... korang akan diberi mata percuma oleh pihak iPanelonline sebanyak 50 ataupun RM0.50

NAK TAMBAH MATA @ DUIT ?

1) Selepas 1 hari atau beberapa jam selepas tu korang akan terima beberapa survey (bergantung kepada pihak iPanelonline)
2) Korang jawab survey je tu.
3) lepas tu korang buleh semak mata kat kolum pemberian... (contoh : 500 mata = RM 5.00)

NAK TEBUS MATA?

kat sini mungkin leceh sikit. mula2 korang kena buka akaun paypal dulu. Sebab nanti diorang akan hantar duit korang kat situ. bila dah buat akaun:
1) klik kat "Menebus Markah" pada "halaman saya"
2) Korang nampak gambar duit kan? Pilih amount yang korang nak... (minimum RM5 = 500 mata)
3) pastu ikut la dia punya arahan...

selesai.....

ala, tak rugi pon kalau korang try... jom la skali.....


sekian...


[dipetik dan diolah dari sini ]

Comments

  1. kat mana yang tak paham tu? bleh perincikan sikit?

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac

Gaji Ahli Farmasi