Day 23 - Something you crave for a lot

dari entry cabaran 30 hari


sekarang ni, aku rasa hampir semua benda yang aku nak, aku dah ada. contohnya moto. so, lepas jew aku beli moto, aku tak pulak terfikir untuk simpan duit nak beli benda lain pulak.


tapi, baru2 ni, tanggal 6 mac 2011, aku telah terlihat sesuatu yang aku tetiba jew teringin nak memiliki satu. dan adapon menatang tersebuat ialah sugar glider. (memang menatang pon)

ha, ni la menatang tuh...
MySpace serius, aku geram tengok mata beliau. sangat33333 cumeeeellll...!!!!!!



MySpacetapi, harga beliau pon "comel" jugak.... dalam lebih kurang RM300 sekor...




tapi tak pe. sabar dulu... nanti2 la aku bela... aku sendiri pon sekarang ni tak terurus, ni nak bela pet pulak. karang buat naya beliau jew.

belajar dulu ilmu2 mengenai penjagan beliau, lepas tu baru bela..

tapi bergantung kat rumate la... hehehehe


sekian....




Pha is

Comments

  1. crave di sini mmbawa konteks makanan yea.bkn bnd2 lain..statment hg ni,lebih ssuaii untuk 'things you want' bukan 'crave a lot'..Kalau dlm english,crave tu refer kepada makanan..heehehhehee..

    ReplyDelete
  2. laa.... ye kew...??? ye la... aku ni BI mmg lemah... x macam ko. hehehe

    ReplyDelete
  3. eh, spesies ape si sugar glider tue?

    p/s : uit, perut ko ke dpn ke?nti nk suh irfan ckp cmtu gk la kt org laki..amacam?hehe

    ReplyDelete
  4. tak geli ke?? kucing lagi comel... haha

    ReplyDelete
  5. surie~ die spesis tupai la... tupai yang bleh terbang... x payah la ko nk "rosakkan" pemikiran si irfan tu... kesian die kena tipu... hehehehe

    naqib~menatang ni lagi comel sbb die kecik jew.... lagi comel sebab die bleh bertenggek kat bahu aq kalau aq bawak pi mana2... hehehehe

    ReplyDelete

Post a Comment