Skip to main content

Day 9 + 1 - Something you're proud of in the past few days




dari entry Day 9 - Something you're proud of in the past few days

MySpaceseperti yang dirancangkan, hari ni aku bukan jew buat satu perkara yang membanggakan, tapi dua sekali gus




MySpaceyang pertama, aku telah berjaya menjejakkan kaki aku ke perpustakaan hamzah sendut 1 buat julung kalinya..!!!!!


cempera dan jakun aku sebentar bila masok library..

yang kedua pulak, tadi aku pi sekolah lama. SMKA AL-MASHOOR (L). sebab dah rindu kat sekolah, rindu kat surau asrama, aku pon pi la solat maghrib sekali.

teringat masa aku pakai serban masa form 1 dulu... hehehe

MySpacetup tap, dengar pengunguman : "dijemput saudara faiz zakaria, bekas pelajar mashoor untuk menjadi imam maghrib pada malam ni."




MySpaceadeh....




tu satu hal. dah abeh solat, suruh bagi tazkirah pulak..!!!

MySpaceadeh... adeh...



MySpace
diorang mintak aku ceritakan pengalaman. last2 aku citer pasai kes toyol masa aku form 3 dulu..




MySpace
hahaha... padan muka... suruh lagi aku bagi tazkirah....




tapi, kalau nak diikutkan, bagus la..... berjaya masok library dan melawat sekolah lama.


MySpacefuh, nostalgia sungguh..




MySpacetapi, yang sedihnya, aku tak dapat nak maintain rekod "student usm yang tak pernah masok library"




sekian...


Comments

  1. Aku berjaya wat rekod,tak gi library selama 1 sem..ahha..Aku ingat nak teruskan 'kejayaan' aku tu sem ni..Tapi tak jadilah..perasaan rindu membuak2...hohoh..Seram pun ada gak..Aku takut aku sesat masuk library..Hhaha..

    ReplyDelete
  2. tadi pon aq sesat gak... cari tangga x jumpa.. hahahaha
    tapi x pe... aq ada lagi 1 rekod yang masih dipertahankan iaitu tak pernah basuh baju pkai mesin basuh... hahahahaha

    ReplyDelete
  3. aku nak wat rekod tak nak pergi pusat sejahtera atau klinik sepanjang dok usm..tapi tak berjaya gak,sebab masalah alergi belacan tu lah..tak sanggup aku gatal2..siut ja..aku tak tau nak wat rekod apa dah..

    ReplyDelete
  4. tu la... nasib la dah kena songkla... hahahaha

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal