Skip to main content

Day 4 - A habit that you wish you didn't have





dari entry cabaran 30 hari


MySpaceish, kenapa la perkataan "habit" tu tak ditukarkan kepada "disease". hehehehe... kalau tak, for sure aku akan sebut MIGRAINE..!!!!


tapi tak pe la. habit pon habit la.MySpace

erm.... hmm... ish... habit ape yer...? apa aku nak tulih ni...???MySpace

MySpacehaa... MALAS..!!!! ya. aku rasa yang aku ni agak pemalas orangnya. tak caya? tanya adik2 aku. hahahahaha...





MySpacefor sure diorang akan hentam aku habis-habisan punya. yer la, disebabkan kemalasan aku, asyik diorang jew yang buat keje kat umah aku. kalau aku balik umah pon, buet mengabeh boghaih ja...


MySpacedah la bangun lambat. lepass tu tilam pon malas nak lipat.(aku tido kat umah tak guna katil). bila aku bangun tido, pi dapur, perabih breakfast pagi tu punya yang dah sejuk (dah tengah hari dah).


MySpacetapi nasib baik adik2 aku ni bagus. memang la diorang bising sikit. terutamanya adik yang 1st. berleter  mengalahkan mak aku. tapi last2 tilam aku pon die yang lipat. hehehe...


rasanya tu jew kot. sekian...





MySpacep/s : kena berubah sebelom aku kawen. takot nanti bini lari. hehehehe

Comments

Entri popular bulan ini

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Kawasaki Z250 vs Kawasaki Z250SL | specification