aaaarrrrgggghhh...!!!!!!!!




 tak nak cakap banyak, just nak gitau yang aku sekarang tengah PANAS...!!!!

dalam aku dok sibok siapkan lab report kimia yang nak diantar esok, tepat jam 3 pagi, tetiba aku "didatangi" oleh sejenis "makhluk halus" yang agak menakutkan bagi sesetengah orang.

dan adapun makhluk tersebut digelar CALI..!!











ya Allah ya Tuhan kami, kau lindungilah dan hindarilah kami dari segala mala petaka, bala bencana, dan mara bahaya, musabbab dari makhluk Mu yang bertoxin ini. ameen.... 

Comments

  1. Hahaha..mengalami nasib yang serupa..
    abes berparut..

    ReplyDelete
  2. 1st time aku tgk binatang ni... huhu

    ReplyDelete
  3. tengok la puas2... mana taw nanti beliau akan berkunjung ke bilik ko plak. hehehe...
    apa2 pon, usah biarkan hidup anda diselubungi,
    caliii.......

    ReplyDelete
  4. kami panggil charlie..
    bunyi onputih sikit hahahaha
    kalau dia masuk bilik mesti kami cepat2 cari salotep . pastu salotep dia kat situ biaq dia sesak nafas sampai mati sendiri . hahaha kejam

    ReplyDelete
  5. ala.. lebih kurang la tuh bunyi dia.. hehehe

    ReplyDelete

Post a Comment